عنوان پروژه: طراحی و صفحه آرایی کتاب آقای شوالیه
کتاب آقای شوالیه مجموعه اشعار یدالله رویایی با مقدمه ای در باب شعر حجم از منصور خورشیدی است که توسط حنیف خورشیدی گردآوری شده است. آقای شوالیه به نوعی معرفی آثار، دیدگاه و اندیشه رویایی و معرفی شعر حجم به مخاطب است. از این رو عنوان این مجموعه آقای شوالیه است چرا که یدالله رویایی موفق به کسب نشان شوالیه از وزارت فرهنگ و ادب فرانسه شده است.
این مجموعه به شش بخش کلی از شش دفتر رویایی تشکیل شده، در طراحی جلد این مجموعه از عناصر و المانهای مختلف و زیادی استفاده شده که هر کدام معرف و نماد هریک از آن شش بخش هستند. تصویر رئال و واقعی رویایی به صورت تمام صفحه استفاده شده، تصویری با چشمان خیره به مخاطب، این ارتباط غیرکلامی رویایی با مخاطبش است. اولین مواجهه خواننده با نوشته های رویایی است، یک نگاه ثابت، مستقیم و خیره است. او درمیابد در این مجموعه بسیاری از حرفها نگفته باقی میماند و خودش باید در جستجوی معنا باشد، سایه ای که بخشی از صورت رویایی را پوشانده، تم رنگی آبی تیره و بنفش و ارغوانی، لباس بنفش رویایی، همگی روی این مفهوم تاکید میکنند. یک کادر سفید با ضخامتهای مختلف (برای نشان بُعد در تصویر) طراحی شده اما این قاب یک چهارچوب کاملا بسته نیست و با طرحهای زنده گیاهی با گلها و شکوفه های بسیار از هر سمت در حال گسترش است تا نشان دهد شعر حجم یک جریان سیال است که مدام خود را بازتولید میکند و رشد و پیشرفتی پیوسته دارد.
گلها از نقش برجسته ایرانی برداشته شده تا معرف ریشه های ایرانی شاعر برای مخاطب فرانسوی باشد. از طرفی دو طرح در گوشه قاب نیز از یکی از قدیمی ترین و کلاسیک ترین کتابهای ادبیات فرانسه برداشته شده تا همدلی و اتحاد بین ادبیات این دو کشور را نشان دهد. قابی که دور عنوان کتاب طراحی شده نیز از طرح نشان شوالیه فرانسه برداشته شده است و به مفهوم انتخاب این عنوان اشاره می کند.